HYGIENA ŠKOLSKÉHO STRAVOVANIA

Všetky úrovne
kapitoly: 4
testy: 1
0 študent

POPIS:
Vzdelávací program je zameraný na problematiku školského stravovania, príslušnú legislatívu, hygienické požiadavky na prevádzku a na zamestnancov v zariadeniach spoločného stravovania.

LEKTOR:

RNDr. Agneša Rončáková
Ukončila štúdium verejného zdravotníctva a od roku 1983 pracuje na RÚVZ hlavného mesta Bratislava na odbore hygieny detí a mládeže. Pracovala ako vedúca oddelenia na úseku predškolských a školských zariadení. Pravidelne publikuje svoje odborné články založené na praxi z výkonu štátneho zdravotného dozoru v školských stravovacích zariadeniach. Ako lektorka sa zúčastnila školení a prednášok pre študentov SZU v Bratislave, pre vedúce školských jedálni a záujemcov pre prácu v školských stravovacích zariadeniach. V rámci svojej práce vykonáva štátny zdravotný dozor v predškolských, školských, vysokoškolských a stravovacích zariadeniach na území mesta Bratislavy.

OBSAH VZDELÁVACIEHO PROGRAMU
• Legislatívne predpisy na úseku hygieny školského stravovania
• Hygienické požiadavky na zariadenia spoločného stravovania
• Hygienické požiadavky na pracovníkov v stravovacích zariadeniach
• Prevádzkový poriadok stravovacieho zariadenia
• Prehľad vykonávanej dennej dokumentácie v zariadení

ROZSAH VZDELÁVACIEHO PROGRAMU
10 hodín

PRE KOHO JE PROGRAM URČENÝ
Pre vedúce a vedúcich školských jedální, ako aj pre ostatných pracovníkov v stravovacích zariadeniach v štátnom alebo súkromnom sektore.

TERMÍN KONANIA VZDELÁVANIA
RAABE AKADÉMIA ponúka tzv. asynchrónne vzdelávanie, t. j. vzdelávanie môžete absolvovať online, a to kedykoľvek podľa vašich časových možností. Nie ste viazaní na lektora, ani iných účastníkov školenia. Vy sami si určujete termín aj tempo štúdia.

AKO ZÍSKAŤ VZDELÁVACÍ PROGRAM?
Zakúpte si vzdelávací program Hygiena školského stravovania na Raabe.sk

Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?